Cégünkről

Társaságunk a FAMILY INVEST KFT 1996 márciusában alakult családi vállalkozásként a tagok szakmai ismereteire alapozható kereskedelmi és szolgáltató tevékenységre. Az elmúlt években társágunk tagjai aktív piaci munkával részt vettek a lehetőségek felkutatásában, melynek eredményeként társaságunk sikeresen működtet hegesztéstechnikai szaküzletet és  csapágyboltot Hajdúnánáson, hegesztőboltot Debrecenben, és folyamatosan részt vesz a használt ipari termelő berendezések kereskedelmében.

 

Debreceni és Hajdúnánási üzletünkben elérhető a hegesztéstechnikai termékek széleskörű választéka, így az ESAB, a BÖHLER, a CORWELD, a GCESOTOX stb., valamint a hegesztés biztonságtechnikai eszközei.

Az új termékek értékesítése mellett a társaság vállalja a hegesztőgépek és eszközök márkafüggetlen javítását, különös tekintettel az INVERTER alapú hegesztő gépekre.

 

A hegesztőmérnök cégvezető irányításával, cégünk végez hegesztési felügyeletet, partnereinek ingyenesen szolgáltat hegesztési tanácsadást.

Üzletünk kínálja a BOSCH elektromos kéziszerszámok és tartozékaik profi és barkács   változatát, valamint szervezi ezek garanciális és garancián túli javítását.

Intézmény- és program akkreditációval rendelkező vállalkozásunk szolgáltatása: 
UNIÓS támogatással,
EU színvonalon,
EURÓPAI munkahelyre.
HEGESZTŐ szakmunkások továbbképzése,
HEGESZTŐ szakmunkások felkészítése minősítő vizsgára,
HEGESZTŐ szakmunkások minősítő vizsgáztatása TÜV. jóváhagyással,
HEGESZTŐ minősítések érvényességének hosszabbítása,
HEGESZTŐ munkapróbák lebonyolítása EURÓPAI munkavállalás előtt
HEGESZTŐ eljárások: 111, 135,136,141,311
Várjuk cégek és magánszemélyek jelentkezését! 
Jelentkezés irodánkban: Hajdúnánás Jókai út 57,
vagy a 06-30-9451-241 telefonon.

Képzési programunk megtekinthető hajdúnánási ügyfélszolgálatunkon.